RLG Nederland kinderfeestjes

Bij RLG Nederland kunnen wij ook kinderfeestjes op maat organiseren. Hierbij kunt u denken aan een volledig verzorgd dagdeel waarbij uw kind en zijn vriendjes gecontroleerd 'los' kunt laten op een van onze prachtige locatie. Tijdens het kinderfeestje houden wij uw kinderen in de gaten en zorgen wij daarbij voor uitdagende missies waar uw kinderen gegarandeerd van uitgeteld raken!

Stuur een Whatsapp bericht naar 0637373783, een e-mail naar info@rlgnederland.nl of vul de formulier op deze pagina in met wat u graag wilt reserveren en wij gaan dat regelen voor u!


Leeftijd 7 - 17 jaar
Wat krijg je van ons Veiligheidsbril, gezichtsmasker, airsoft replica en munitie
Wat heb je verder nodig Eigen kleding en motivatie!
Speelduur: 1 uur (minimaal 6 deelnemers) € 7.50,- p.p.
Speelduur: 2 uur (minimaal 4 deelnemers) € 15,- p.p.
Patat met snack (frikandel/kaas soufflé/kroket) met ranja € 6,- p.p.
RLg verjaardags taart € 39,00 , minimaal 14 dagen voor de feest datum bestellen .
RLG verjaardag cupcakes ( minimale afname 12 stuks) € 2.00 per stuk , minimaal 14 dagen voor de feest datum bestellen .

Kinderairsoft pakket

U krijgt uw kind bijna niet van de bank? Constant weer die schietspelletjes of kijken ze non-stop naar Airsoft Video's? RLG Nederland komt met iets nieuws! Kinder Airsoft. Kinderen met speciaal aangepaste kinder airsoft replica's die rondrennen en op elkaar kunnen schieten, maar waarbij het het belangrijkste is om de missie te voltooien!

Kinder Airsoft is nog relatief nieuw in Nederland en onder begeleiding van ervaren mensen gaan uw kinderen beleven wat de volwassen vanaf 2013 in Nederland kunnen ervaren. Namelijk: Airsoft.

De kinder airsoft appraten zien er bijna echt uit. Echter, wat kleiner van formaat. Bij het basis pakket spelen de kinderen op een battle arena van 6000 m2 met een duur van  2 uur (om het uur een korte pauze).  Eigen drinken is toegestaan &  munitie (BB's) is in begrepen.

We adviseren om groep van 8 kinderen aan te melden om het eerlijk en leuk te houden.
 
(Eigen eten en drinken is toegestaan) 

Battle Royale

Het scenario...
Je komt ergens terecht in de "wereld"... Het enige wat je hebt is je kleding. De rest moet je in het veld zien te vinden!  Alleen.. Er komt een zware storm aan waardoor de ruimte steeds kleiner wordt. De spelers worden naar elkaar toe gedrongen. Overal op het veld liggen spullen verstopt waarmee jij er voor kan zorgen dat je als laatste overblijft en je de tegenstander kan uitschakelen!

Het spel wordt gespeeld in 4 rondes. Te weten:
- Ronde 1: Single Player
- Ronde 2: Duo's
- Ronde 3: Squads
- Ronde 4: De jarige kiest!

Een Battle Royale feestje duurt 3 uur (inclusief 30 min uitleg). De ervaring leert dat 3000 (inbegrepen) munitie (BB's), vaak genoeg is. Mocht dit toch niet genoeg zijn, dan kunnen er 100 stuks bij gekocht worden voor € 0,50. Vanaf 10 deelnemers verhogen wij het inbegrepen aantal naar 6000 stuks.
Dit kinderfeest is ook te boeken op Zondag, zonder een weekend toeslag!


Leeftijd 7 - 17 jaar
Wat krijg je van ons Veiligheidsbril, gezichtsmasker, airsoft replica en munitie
Wat heb je verder nodig Eigen kleding en motivatie!
Speelduur 3 uur (inclusief 30 minuten uitleg)
Aantal deelnemers 8 - 40
Kosten € 35,- p.p.
Patat met snack (frikandel/kaas soufflé/kroket) met ranja € 6,- p.p.

Leeftijd 7 - 17 jaar
Wat krijg je van ons Veiligheidsbril, gezichtsmasker, boog/pijlen en toebehoren
Wat heb je verder nodig Eigen kleding en motivatie!
Speelduur 3 uur
Aantal deelnemers 10 - 20
Kosten Op aanvraag
Patat met snack (frikandel/kaas soufflé/kroket) met ranja € 6,- p.p.

Kinderfeestje Action City Archery

RLG Nederland Action City Archery is een unieke combinatie van de spanning die je ook ervaart bij het spelen van trefbal. Door hier onze unieke RLG Nederland onderdelen aan toe te voegen krijgt u een nieuwe beleving op outdoor gaming gebied.

RLG Nederland Action City Archery is een spel met echte bogen en speciale pijlen met een zachte foam punt. Het is een indrukwekkend spel en veilig voor spelers van alle leeftijden!

Net zoals bij de standaard versie van Dodgebow, strijden twee teams om de eerste te zijn die alle doelen van de tegenstander heeft geschoten of alle tegenspelers heeft weg gespeeld.

We maken bij RLG Nederland gebruik van een veld dat bestaat uit verschillende thema's. Je staat dus niet zoals trefbal tegenover elkaar, maar je beweegt tactisch door het veld tussen huizen, bossen en laboratoriums.

Het spel kan op 3 manieren gewonnen worden: Of alle spelers van de tegenpartij zijn er uit geschoten en zijn uit het speelveld, of één van de teams heeft alle doelen van de tegenpartij geschoten of de speeltijd is afgelopen.

Kosten: op aanvraag.


Liever wat anders? Vraag naar de mogelijkheden!

 

Staat er iets niet tussen en spelen uw kinderen en vriendjes liever wat anders? Mail of bel dan gerust en vraag naar de mogelijkheden!

Beschikbare airsoft games:

 • Capture the flag
 • Hold’m down
 • Hunger Games
 • King of the hill
 • Medic Run
 • Paratroopers
 • Rush
 • Satelite down
 • Sniperhunt
 • Team Death Match
 • VIP Transport