RLG Nederland Kinderfeestjes!

Bij RLG Nederland kunnen wij ook kinderfeestjes op maat organiseren.
Hierbij kunt u denken aan een volledig verzorgd dagdeel waarbij u uw kind en zijn vrienden en vriendinnen gecontroleerd "los" kunt laten op een van onze prachtige locaties.
Tijdens het kinderfeestje houden wij uw kinderen in de gaten, en zorgen wij daarbij voor uitdagende missies waar uw kinderen gegarandeerd van uitgeteld raken!

Wij hebben 4 soorten kinderfeestjes waar u uit kunt kiezen.
Mocht u zelf een goed idee hebben, kunt u dat natuurlijk altijd aan ons melden, dan kijken wij naar de mogelijkheden. De mogelijkheden die wij voorbereid hebben zijn:


Kinder airsoft pakket

U krijgt uw kind bijna niet van de bank? Constant weer die schietspelletjes?
Of kijken ze non-stop naar Airsoft Video's? RLG Nederland komt met iets nieuws! Kinder Airsoft.
Op de Airsoft Braderie van 27 mei 2018 was het al een groot succes!
Kinderen met speciaal aangepaste kinder airsoft replica's die rondrennen en op elkaar kunnen schieten,
maar waarbij het het belangrijkste is, om de missie te voltooien!

Kinder Airsoft is nog relatief nieuw in Nederland en onder begeleiding van ervaren mensen gaan uw kinderen beleven wat de volwassen vanaf 2013 in Nederland kunnen ervaren. Namelijk: Airsoft.
De kinder airsoft appraten zien er bijna echt uit, echter, wat kleiner van formaat.
 
bij het basis pakket spelen de kinderen op een battle arena van 6000 m2 met een duur van  3 uur. met om te uur een korte pauze.  eigen drinken is toegestaan 


Kosten:
Een standaard pakket kost € 15,- per persoon en is al vanaf 6 kinderen te boeken!


Kinderfeestje Battle Royale

Waarschijnlijk kent u het inmiddels, een  spel waarbij je als laatste moet overblijven om te winnen!

Het scenario...
Je komt ergens terecht op de "wereld".. Het enige wat je hebt is je kleding. De rest moet je in het veld zien te vinden.. Alleen.. Er komt een zware storm aan waardoor de ruimte steeds kleiner wordt. De spelers worden naar elkaar toe gedrongen. Overal op het veld liggen spullen verstopt waarmee jij er voor kan zorgen dat je als laatste overblijft en je de tegenstander kan uitschakelen!

RLG Nederland biedt het scenario Battle Royale aan! Real Life Gaming!
Letterlijk overgenomen uit games met alle indrukwekkende elementen! De nieuwe rage van 2018!

Wij zorgen er voor dat het veld geprepareerd is voor de Battle Royale! Uw kinderen weten niet waar de spullen liggen en zullen worden geblinddoekt. Op het moment dat het start signaal klinkt mogen ze blinddoek af doen en op zoek gaan naar de spullen in het veld. Maar let op! Het veld wordt steeds kleiner gemaakt. Ben je te lang buiten de "cirkel" dan wordt je uitgeschakeld en mag de volgende ronde weer mee doen!

Rondes en Kosten:

Het spel wordt gespeeld in 4 rondes. Te weten:
- Ronde 1: Single Player
- Ronde 2: Duo's
- Ronde 3: Squads
- Ronde 4: De jarige kiest!

Het RLG Nederland Battle Royale feestje boek je nu al voor € 17,50 per persoon (minimaal 8 spelers).
Een Battle Royale feestje duurt 2.5 uur (Echte speeltijd!). De uitleg en de pauze gaat niet van de speeltijd af!
Dit kinderfeest is ook te boeken op Zondag, zonder een weekend toeslag!

De ervaring leert dat 3000 (inbegrepen) munitie (BB's), vaak genoeg is. Mocht dit toch niet genoeg zijn, dan kunnen er 100 stuks bij gekocht worden voor € 0,50. Vanaf 10 deelnemers verhogen wij het inbegrepen aantal naar 6000 stuks. 


Kinderfeestje Action City Archery

RLG Nederland Action City Archery is een unieke combinatie van de spanning die je ook ervaart bij het spelen van trefbal. Door hier onze unieke RLG Nederland onderdelen aan toe te voegen krijgt u een nieuwe beleving op outdoor gaming gebied.

RLG Nederland Action City Archery is een spel met echte bogen en speciale pijlen met een zachte foam punt. Het is een indrukwekkend spel en veilig voor spelers van alle leeftijden.

Net zoals bij de standaard versie van Dodgebow, strijden twee teams om de eerste te zijn die alle doelen van de tegenstander heeft geschoten of alle tegenspelers heeft weg gespeeld. De inrichting van de locaties van RLG Nederland helpen mee om de spelers zo tactisch mogelijk te laten nadenken over hun bewegingen op het veld, en hierdoor ook hun tactisch vermogen een uitdaging te geven. Ondertussen probeer je natuurlijk ook zoveel mogelijk van je tegenstanders er uit te schieten in tegenstelling tot de standaard Dodgebow speelvelden.

We maken bij RLG Nederland gebruik van een veld dat bestaat uit verschillende thema's. Je staat dus niet zoals trefbal tegenover elkaar, maar je beweegt tactisch door het veld tussen huizen, bossen en laboratoriums.

Het spel kan op 3 manieren gewonnen worden: Of alle spelers van de tegenpartij zijn er uit geschoten en zijn uit het speelveld, of één van de teams heeft alle doelen van de tegenpartij geschoten of de speeltijd is afgelopen.

Kosten:

Een standaard pakket kost € 10,- per persoon en is al vanaf 10 kinderen te boeken!