Bij RLG zijn trainingen IVM corona tot 19 januari 2021 opgeschort

RLG is ontstaand van de jeugd airsoft en sinds een paar maanden omgezet naar ook een 18 plus variant. 

Bij RLG worden er geen open skims of degelijke gehouden maar wordt er getraind op 1 van de 15 verschillende wedstrijd vormen, welke na de corona weer van start zullen gaan. 

Bij RLG word u lid, van de RLG club een lidmaatschap bedraagt 17,50 per maand hiervoor kunt u elke zondag 3 uur trainen met uw eigen team ( let op met de overheid maatregelen houden we natuurlijk rekening). 

Een lidmaatschap geeft u toegang tot alle RLG velden zodra deze openen in Nederland. 

Sinds een paar weken zien we dat de animo voor wat meer sport en competitie gericht airsoft voor volwassen, bij een groeien de doelgroep in goede aarde valt.  En komende periode en volgend jaar gaan we dit verder uitbreiden. 

Wel hebben wij ons aan de richtlijnen te houden dus 1,5 meter afstand  max 4 personen per veld deel de trainer niet mee gerekend.  Geen horeca dus zelf eten en drinken meenemen, opvolgen van de veld inloop instructies en niet 2 uur voor je tijd slot begint binnen komen 10  min van te voren is prima.   Bij voorkeur met eigen groepen van 4 mensen die vaak samen zijn.  

heb je geen eigen groep maar ben je alleen, ja kan ook deel nemen aan de persoonlijke wedstrijd vormen welke je alleen kan trainen.

De RLG trainers zullen jullie natuurlijk weg wijs maken in de regels voor deze wedstrijd vormen, zodat na de corona je kan deelnemen voor je eigen persoonlijke score. 

Op het veld hebben we ook en stuk gereed gemaakt waar je alleen je persoonlijke eigenschappen kan verbeteren, je spul kan afstellen, De FPS kan meten. 

Het veld dat nu beschikbaar  is in Emmeloord omdat we natuurlijk een verantwoording hebben i.v.m reis bewegingen te beperken zullen wij tijdens deze corona periode geen leden inschrijven die verder dan 40 km moeten reizen.

 

Lijkt je het wat om eens een ander versie van airsoft te beleven maar weet je nog niet of het iets voor jou is schrijf je eens in voor een gratis proefles.   

heb je nog vragen of wil je meer weten stuurt dan een w-aap bericht met je vraag naar 06 37 37 37 83 of naar info@rlgnederland.nl