LET OP! Pagina geactualiseerd op 22-04-2022

sport en is gezond maar kost ook geld. maar kinderen niet laten sporten omdat er te weinig geld is , nu er steeds meer gezinnen die moeten kiezen sport voor de kids of iets anders.  gelukkig zijn er vaak wel oplossingen je moet het alleen even weten. 

 

Voor onze locatie Emmeloord .

kunt u een aanvraag doen  voor de Doemee bonnen. Voor meer informatie

https://www.noordoostpolder.nl/meedoenpakket.  (aanvraag kan online) 

 

Voor de locatie Lelystad

https://jeugdfondssportencultuur.nl/fondsen/flevoland/

Deze kunt u aanvragen via het MDF/ de internbegeleider op school of de gym docent op school ( zij zijn van dit fonds de eerste lijn aanspreek punten) 

 

 

 

RLG Sport

Real Life Gaming (RLG) Nederland komt met een nieuwe sport die aansluit bij de nieuwe generatie sporters. Met RLG airsoft beleven uw kinderen hun games in het echt en zijn ze buiten actief bezig! Uiteraard mogen volwassenen ook mee doen bij de 18+ trainingen en zich even weer een klein kind voelen.


Airsoft 7 - 17 jaar

De meeste videogames zijn op basis van schieten en actie. Voorheen was airsoft alleen beschikbaar voor volwassenen met een speciale vergunning. Sinds kort is hier verandering ingekomen door beslissing van het Europees Gerechtshof. Hierdoor werd het mogelijk voor kinderen onder de 18 jaar om ook airsoft te spelen.

De kinderen tussen 7 en 17 jaar worden in eigen teams ingedeeld zodat ze mee kunnen doen met wedstrijden. Er worden op verschillende soorten 'game modes' geoefend. Denk hierbij aan Flag Hunt, Clearpoint , the mission, paratroopers, S.W.A.T,  Meer hierover kunt u vinden op de pagina Wedstrijdvormen.

Meer informatie over lestijden en lidmaatschap kosten kunt u vinden op Lestijden & Lidmaatschap.


Airsoft boven de 18 jaar

RLG 18+ is ontstaan vanuit de jeugd airsoft en omgezet voor 18 jaar of ouder. Bij RLG worden er geen open skirms gehouden maar wordt er getraind op 1 van de vele verschillende wedstrijd vormen. Bij RLG Nederland word u lid vanaf € 25,00 per maand. Hiervoor kunt u elke zondag tussen 10:00 - 13:00 trainen met uw eigen team (let op met de overheid maatregelen, hier houden we natuurlijk rekening mee). Een lidmaatschap geeft u toegang tot alle RLG velden zodra deze openen in Nederland. In tegenstelling tot veel andere airsoft velden, hanteert RLG Nederland geen inloop instructie van twee uur!

Graag deelnemen met eigen groep van vier personen. Mocht u geen team of minder dan vier personen in een groep hebben, laat dit dan weten aan de scheidsrechter. Dit is uiteraard geen probleem. De RLG trainers en scheidsrechters zullen jullie natuurlijk weg wijs maken in de regels.

Op het veld hebben is een stuk gereed gemaakt waar je je persoonlijke eigenschappen kan verbeteren, je spullen kan afstellen en de FPS kan meten. 

Wanneer Elke zondag
Tijdstip 10:00 - 13:00
Kosten € 25,00 per maand

Verder is het verplicht bij 18+ :

  • dat u jaarlijks een bedrag tussen de €70 en €80 moet betalen voor de vergunning om replica’s thuis te mogen hebben en niet meer vast zit aan de maximaal 6x per jaar.
  • 1 x per 4 jaar een verklaring omtrent gedrag dient aan te leveren.

Deze laatste twee regels zijn bij wet geregeld en aan deze verplichting moet worden voldaan. RLG zal kan u helpen bij dit proces. Onze sportbond en de NABV zullen op deze wettelijke eisen controleren. Regels i.v.m. opslag en transport, schiet afstand en schietsnelheden worden u geleerd tijdens de lessen. Evenals de overige spelregels die onze sport veilig houden.

 

 

Meer informatie over lestijden en lidmaatschap kosten kunt u vinden op Lestijden & Lidmaatschap.


Lijkt je het wat om eens een ander versie van airsoft te beleven maar weet u nog niet of het iets voor u is? Schrijf u eens in voor een gratis proefles.   

Heeft u nog vragen of wilt u meer weten stuurt dan een Whatsapp bericht naar 06 37 37 37 83 of een e-mail naar info@rlgnederland.nl