Welkom bij RLG sport.

U vind onze schietsport verengingen in Emmeloord en Lelystad .

 

sport en is gezond maar kost ook geld. maar kinderen niet laten sporten omdat er te weinig geld is , nu er steeds meer gezinnen die moeten kiezen sport voor de kids of iets anders.  gelukkig zijn er vaak wel oplossingen je moet het alleen even weten. 

 

Voor onze locatie Emmeloord .

kunt u een aanvraag doen  voor de Doemee bonnen. Voor meer informatie

https://www.noordoostpolder.nl/meedoenpakket.  (aanvraag kan online) 

 

Voor de locatie Lelystad

https://jeugdfondssportencultuur.nl/fondsen/flevoland/

Deze kunt u aanvragen via het MDF/ de internbegeleider op school of de gym docent op school ( zij zijn van dit fonds de eerste lijn aanspreek punten) 

 

 

 

RLG Sport

Real Life Gaming (RLG) Nederland komt met een nieuwe sport die aansluit bij de nieuwe generatie sporters. Met RLG beleven uw kinderen hun games in het echt en zijn ze buiten actief bezig! 


Airsoft 7 - 17 jaar

De meeste videogames zijn op basis van schieten en actie. Voorheen was het alleen beschikbaar voor volwassenen met een speciale vergunning. Sinds hier verandering is ingekomen door beslissing van het Europees Gerechtshof. Hierdoor werd het mogelijk voor kinderen onder de 18 jaar om ook te trainen 

De kinderen tussen 7 en 17 jaar worden in eigen teams ingedeeld zodat ze mee kunnen doen met wedstrijden. Er worden op verschillende soorten 'game modes' geoefend. Denk hierbij aan Flag Hunt, Clearpoint , the mission, paratroopers, S.W.A.T,  Meer hierover kunt u vinden op de pagina Wedstrijdvormen. RLG is koploper in het ontwikkelen van wedstijden op basis van games.  

Meer informatie over lestijden en lidmaatschap kosten kunt u vinden op Lestijden & Lidmaatschap.Lijkt rlg jou iets  om te beleven maar weet u nog niet of het iets voor u is? Schrijf u eens in voor een gratis proefles.   

Heeft u nog vragen of wilt u meer weten stuurt dan een Whatsapp bericht naar 06 37 37 37 83 of een e-mail naar info@rlgnederland.nl