RLG 18 jaar en ouder

Welkom bij airsoft voor 18 jaar en ouder. Zoekt u een uitdaging of leuke dagbesteding? Dan is airsoft voor 18 jaar en ouder perfect voor u. In 2020 is RLG Nederland gestart met airsoft voor volwassen sport.

Wat moet u weten

Nadat de wedstrijdregels zijn aangeleerd, kunt u met uw team trainen om steeds beter en sneller te worden. De wedstrijden zijn gelijk aan onze jeugd afdeling waarbij onze trainers ook de 18+ teams kunnen ondersteunen in het leerproces van de wedstrijden en regels.

Onze jeugdleden die 18 jaar worden stromen automatisch door naar de 18 jaar en ouder wedstrijden. Dus ook als u geen team heeft kunt u lid worden en meetrainen waarna vanuit de losse deelnemers vanzelf weer nieuwe teams ontstaan.

Verder is het bij 18 jaar en ouder zo:

  • dat u jaarlijks een bedrag tussen de €70 en €80 moet betalen voor de vergunning om replica’s thuis te mogen hebben en niet meer vast zit aan de maximaal aantal deelnames van 6x per jaar.
  • 1 x per 4 jaar een verklaring omtrent gedrag dient aan te leveren.

Deze laatste twee regels zijn bij wet geregeld en aan deze verplichting moet worden voldaan. RLG zal u helpen bij dit proces. Onze sportbond en de NABV zal ook deze wettelijke eisen controleren. Verdere regels i.v.m. opslag en transport, schiet afstand en schietsnelheden worden u geleerd tijdens de lessen. Evenals de overige spelregels die onze sport veilig houden.

Wedstrijden/trainingen

De RLG Wedstrijden vinden hun oorsprong vanuit games zoals Commando’s en Call of Duty. Ook zijn er aangepaste versies van “Capture the Flag”, “Team Deathmatch” en 'International Airsoft Practical Shooting" (IAPS). Natuurlijk allemaal met het RLG sausje er overheen.

De RLG sport bestaat uit trainingen en wedstrijden, waarbij teams van maximaal 5 spelers + 1 back-up speler in 10 team wedstrijden en 2 persoonlijke wedstrijden spelen voor de winst. De uitslagen tellen tevens mee voor de jaarlijkse cup wedstrijden (De cup is nog niet gestart).

Bij RLG hebben we 2 cups, de "Outdoor and Travel"-cup en de "Shogun"-cup mogelijk gemaakt door de desbetreffende bedrijven. De wedstrijden variëren van korte persoonlijke wedstrijden op tijd en nauwkeurigheid. Maar ook wedstrijden van 1 tot 2 uur waarbij u als team een volledige verhaallijn probeert uit te spelen en zoveel mogelijk punten moet behalen.

Uw tegenstanders bestaan uit andere teams, camera’s, targets en het RLG acteur team. Hierbij komen alle onderdelen van airsoft discipline naar voren of je nu aan skirms, milsim, kaart schieten of speedsoften doet, er is altijd een wedstrijd vorm die bij je past.

RLG Nederland kenmerkt zich door de gezelligheid onderling en een gezonde vorm van competitie.

Lidmaatschap kosten

De lidmaatschap kosten van RLG bedragen 17,50 per maand. Dit geeft u toegang tot de trainingen op zondag ochtend. Deelname aan de wedstrijden is gratis. Met u RLG lidmaatschap heeft u standaard 15% korting op aankopen in de RLG shop!

Wanneer Elke zondag van 10:00 - 13:00
Plaats Pilotenweg 8A, 8303 EJ, Emmeloord
Prijs € 20 per maand voor 2 uur per week

Aanmelden

Ook benieuwd of RLG wat voor jou of voor je team is. Meld je dan aan voor een gratis proefles.

Schrijf u in via het contact formulier!