RLG Jeugd

De meeste videogames zijn op basis van schieten en actie. Omdat in het echt veilig te doen,  Heeft RLG een jeugd sport ontwikkeld die aansluit bij de beleving van de games.

 

Bio pellets ( balletjes), hiervan word er Bij RLG gebruikgemaakt.  RLG levert zelf de Bio pellets, het is niet toegestaan om eigen Mee te nemen.  Geen andere versie behalve de pellets met het door ons voorgeschreven gewicht en merk mag gebruikt worden. ( Ander merken en gewichten kunnen metalen bevatten die de natuur mogelijk zouden kunnen beschadigen)  RLG leeft samen met de natuur en heeft daarom een intern interventie plan om ondanks de bio stempel als nog zorg te dragen voor een structuur in het verwijderen van de pellets van onze terrein. 

RLG  Training

RLG Nederland introduceert daarom RLG voor de jeugd! Wij geven kinderen de ruimte om te groeien, leren, zichzelf te kunnen zijn en een plek om de energie eruit te gooien. Door verschillende game varianten te gebruiken houden wij het spel interessant voor de kinderen. Kinderen worden dan ook getraind op meerdere game varianten. Om meer over de verschillende game varianten te lezen, kunt u terecht op Wedstrijdvormen.

Wij leren kinderen verantwoordelijkheid, discipline en veiligheid aan.  Denk hierbij aan het opstellen in groep/team aan de hand van rangen, leiding nemen over groepjes, plannen maken/uitvoeren en het belangrijkste, plezier maken. Kinderen beginnen in de basisgroep waar ze alle basis regels en handelingen leren omtrent RLG. Als eenmaal de basis erin zit, krijgen ze de kans om "promotie" te maken en door te schuiven naar de wedstrijdgroepen.

Wedstrijdteams

Gefeliciteerd, uw kind kent de basisregels en handelingen! Daardoor mag hij/zij door naar een van de wedstrijdteams. Maar wat houdt dit nu in?

Een wedstrijdteam bestaat uit vijf teamleden en een reserve teamlid (minimaal 5 - maximaal 6 personen). Samen met dit team zullen zij alles leren wat er te leren valt omtrent airsoft. Leren samenwerken, het opnemen tegen andere teams maar ook feedback geven en nemen hoort hierbij. In de wedstrijdteams wordt verwacht dat kinderen discipline en initiatief tonen. De wedstrijdteams kunt u vinden op Jeugdteams.

Voor wie en wanneer?

RLG jeugd is voor alle kinderen vanaf 7 t/m 17 jaar oud. Kinderen binnen deze leeftijd gebruiken BB automaten  die begrenst zijn. leden krijgen een automaat  in bruikleen van de vereniging. Veiligheidsbril en masker dienen zelf te worden aangeschaft (deze zijn verplicht!). Ook wordt het aangeraden om goede schoenen en kleding aan te schaffen in verband met ruig terrein en begroeiing. Dit kan uiteraard via RLG Nederland. 

De trainingstijden kunt u vinden op Lestijden & Lidmaatschap.

Proefles aanvragen?

Wilt u uw kind inschrijven voor een proefles? Vul dan de formulier hiernaast in en wij zullen zo snel mogelijk contact opnemen met u!

Heeft u nog vragen of wilt u meer weten stuurt dan een Whatsapp bericht naar

06 37 37 37 83 of een e-mail naar info@rlgnederland.nl