lopen de jeugd zorg kosten bij u in de gemeente ook ver uit de pas is er niet genoeg plaats bij uw aanbieders. lopen de wachtlijsten op. 

 

U als gemeente doe alles om te zorgen dat uw jeugd de beste zorg krijgt die u kan bieden, u heeft alleen geen grip op alles wat er gebeurt. en hoe snel kan de hulp op het gewenst adres aanwezig zijn hoe voorkom je dat ouders gelijk de hakken in het zand zetten of hoe gaat u uitleggen dat het nog 6 weken of langer gaat duren. 

 

voor de gemeente Noordoost polder en de Gemeente Lelystad is nu RLG Support beschikbaar.  Bij RLG is er geen weken van dossier over dracht.  de hulp vraag van de ouder / school is voldoende  alles wat u hoeft te doen dan belt uw zorg consulent of de ouder zelf naar RLG Support . binnen 48 uur is er contact en binnen 72 uur is er al de eerste RLG Support dag voor deze jeugd.  

 

binnen een maand krijgt u een eerste rapport en ons advies.  waarop u als gemeente gelijk vervolg stappen kan doen of niet.  

 

RLG zoekt landelijk locaties waar we onze jeugd sport kan aanbieden iedere gemeente met een sport locatie van RLG krijg ook de RLG Support ondersteuning binnen de gemeente. 

 

ouders /gemeente uit andere gemeente die de jeugd willen brengen naar de support locatie is natuurlijk mogelijk. 

onze support/sport  locaties zijn buiten en om alles zaken aangaande gedrag / maatschappelijke ontwikkeling zijn deze gebaseerd op gaming maps .