Zit u als ouder met de handen in het haar, loopt uw kind vast op school of loopt u tegen gedrag problemen aan.

zijn de bestaande instanties niet de oplossing die u zoekt.  of heeft u om hulp gevraagd maar heeft u te maken met een wachtlijst. 

RLG Support, kan voor u een oplossing bieden.  

 

RLG (Real Learning Generation) heeft een ander kijk op jeugd begeleiding  uit onderzoek blijkt dat bewegend leren er voorzorgt dat de lesstof beter word opgenomen. 

dit geld voor school maar zeker ook om gedrag problemen onder controle te krijgen, bewegen zorgt voor betere ontwikkeling van het kind.

 

Tegenwoordig is het standaard dat kinderen veel achter schermen zitten, ook van games leren kinderen positieve vaardigheden . Door dat RLG de aantrekking kracht van de games gebruikt voor sport en voor educatie.  

Leren de kinderen onder andere (hun) voorwaarden  

Samen met de ouders kijken we wat het kind nodig heeft. 

De eerste periode gaan we onderzoeken of de beleving van ouders (hulpverleners) juist is. daarna volgt er een periode waar in we onze bevindingen en die van de ouders raakvlakken hebben  hieruit volgt een plan van aan pak.  

 

RLG heeft op basis van het onderzoek van E schredder.  het AES systeem ontwikkelt dat uw kind op een natuurlijke wijze weer grip geeft over hun leven. 

RLG geeft ouders rust en ont zorgt.   

 

RLG oordeel niet over uw kind of over de kwaltieten van ouders wij zijn de schakel voor dat het echt fout gaat.  

RLG support is op maandag en vrijdag  in Emmeloord en op dinsdag en donderdag in Lelystad. 

 

De kosten van RLG Support. 

€ 363,00 incl. btw  per maand hier voor heeft u 6 uur per week support.   (De 6 uur kan per locatie in gezet worden tussen 9:00 en 15:00)

aangepaste tijden is mogelijk. 

 

Gaat het buiten de support uren thuis niet goed dan kunt u ook in de avond bellen voor nood support.