muziek bron . Enterprise. de tekst van de muziek is een herinnering dat we niet moeten opgeven op de uitdagingen die ons staan te wachten. 

Uw is Kind geschorst,  dat is vaak best lastig ouders aan het werk die moeten vrij nemen weer naar school dan thuis het gesprek aangaan een kind dat niet wil praten.  En dan maar kijken of het niet nog eens gebeurt.  of het gebeurd zo vaak dat de werkgever van de ouders begint te klagen of dat er thuis zo vel druk ontstaat wat weer meer gevolgen met zich mee brengt. 

 

Maar wat moet je dan als ouder,  je doet je best maar soms wil het even niet.  Wat je dan niet nodig hebt zijn oordelen en verwijten.   

 

Het kan de beste overkomen.  Maar als het gebeurt wil je als ouder dat je het snel en direct kan op vangen  zonder dat je stel op sprong naar huis moet en vrij moet nemen.     

 

Daarom bieden wij een schorsing back up.  Als je gebruik maakt van het 6 maanden abonnement.  En uw kind word onverhoopt naar huis gestuurd . Dan belt de school  de ouder en u hoeft alleen maar naar ons te bellen en wij halen uw kind op van school en u kun bij thuis komst uw kind bij ons ophalen . 

 

U kunt door werken wetende dat uw kind veilig is. 

 

Wij gaan niet in op de rede van de schorsing dat is een taak voor de ouder, natuurlijk luisteren wij graag als uw kind zelf het verhaal wil vertellen.  Deze dienst zit in het 6 maanden pakket. 

 

Heeft u een los dag deel ook dan kunnen wij dit voor u doen alleen worden er dan worden, de dag delen dat het kind bij ons is en  5 euro extra voor ophalen  in rekening gebracht.