Zakelijk

Naast de trainingen en evenementen, biedt RLG Nederland ook hulp met het ondersteunen van kinderen/leerlingen met gedragsproblemen.


RLG School

Heeft u een kind in de klas die moeite heeft met leren, gedrag en/of omgeving? U heeft alles al geprobeerd maar weet zich geen raad meer?

RLG biedt daarom RLG School aan. Binnen het onderwijs lopen soms kinderen rond die moeite hebben gedragsproblemen en lijken daarom niet te functioneren. Wij bij RLG bieden daarom ondersteuning aan in de vorm van RLG School.  Wij helpen kinderen met hun gedragsproblemen door theorie en praktijk te combineren door middel van de 'Actieve Educatie Systeem'. Meer hierover kunt u vinden op RLG School of neem contact met ons op en wij zullen u proberen zo goed mogelijk te helpen!


RLG BSO

Zoekt u een uitdaging of buitenschoolse activiteit voor kinderen van 8 tot 13 jaar? Dan biedt RLG BSO voor u de uitkomst. Op het plein van de BSO of van de school, kunnen wij voor u een twee uur durende RLG workshops aanbieden. Een BSO workshop word ingericht bij u op locatie en afhankelijk van de ruimte en aantal deelnemers kunnen we deze indelen in groepen op leeftijd en speelduur per sessie. Meer hierover kunt u vinden op RLG BSO.

Neem contact op en vertel ons wat uw wensen zijn!