Geachte BSO Leiders

Bent u op zoek naar een nieuwe uitdagende na schoolse activiteit voor uw kinderen of bent u opzoek naar een nieuwe activiteit om de oudere kinderen van 8 tot 13 jaar te vermaken, maar ook iets dat geschikt is voor jongere kinderen. Dan bied RLG BSO voor u de uitkomst.   
Op het plein van de BSO of van de school, kunnen wij voor u een twee uur durende RLG workshops aanbieden.
Na een korte uitleg aan de deelnemers zullen wij ze vermaken met de real life versies van Battle royale (fornite), hardpoint, clear-out   of een s.w.a.t parcours.
Deze activiteiten zijn met het zo geheten wow effect. Door de gaaf uitziende gaming replica’s en de aankleding van het tijdelijke speel veld  geven we het gevoel dat ze zelf in de games zitten.
Voor de jonger kinderen is het mogelijk om met de zogeheten nerf of game Blasters te werken.
Een BSO workshop word in gericht bij u op locatie en afhankelijk van de ruimte en aantal deelnemers kunnen we deze in delen in groepen op leeftijd en speelduur per sessie.
Ook is er een vast terugkerende mogelijkheid voor RLG BSO waar niet alleen het even voor de fun spelen, maar ook serieus kan worden deelgenomen aan de wedstrijd lessen van RLG Sports. 
Waarbij  een BSO team kan mee doen in de RLG Sports wedstrijden, waarbij de workshop als training  word gebruikt om te sporten.
Onze RLG BSO programma’s zijn ook beschikbaar in vakanties
Wilt u meer weten over RLG BSO of vrijblijvend in gesprek gaan neem dan contact met ons op voor een gesprek bij u op locatie.

RLG Nederland
info@rlgnederland.nl  
Telefoonnummer: 0637373783

RLG “gaming, maar dan Actief”